Plamuurwerken

Lode Lefevre werkt met een constante ploeg van ervaren mensen. Passie voor de mooie stiel van het plamuren en het schilderen, daar draait het bij ons om.

Perfect plamuurwerk is noodzakelijk om wanden en muren ook perfect te kunnen schilderen. Op slecht plamuurwerk is het zelfs voor de beste schilder met de duurste verf onmogelijk om een mooi resultaat neer te zetten.

Goed plamuurwerk betekent nog niet dat het duur moet zijn. Contacteer ons vrijblijvend, voor een offerte op maat.

Goed plamuurwerk betekent nog niet dat het duur moet zijn. Lode Lefevre maakt er een erezaak van: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Dat geldt zowel voor het basisplamuurwerk dat reeds mooi schilderwerk mogelijk maakt, als voor het volledig ‘wit zetten’ of het kleven van vliezen op de gipskartonplaten. Lode Lefevre zoekt voor elke klant en voor elk budget naar de beste oplossing.

Ook particulieren die in de knoei zitten, kunnen bij Lode Lefevre terecht. Het moet gezegd: nogal wat (ver)bouwers plamuren hun gipskartonplaten zelf, maar zijn achteraf niet tevreden over het resultaat. Sterker: ze vrezen dat hun probeersels achteraf niet meer recht te zetten zijn, of denken dat dit veel te veel geld zal kosten. Ook voor deze mensen heeft het team Lefevre áltijd goede en betaalbare oplossingen. Aarzel dus niet.

Werken met ons?

Goed plamuurwerk of schilderwerk betekent nog niet dat het duur moet zijn. Contacteer ons vrijblijvend, voor een offerte op maat.

Ja, ik sta toe dat Lode Lefevre mijn gegevens verzamelt, zoals beschreven staat in de disclaimer.

, ik wens mij in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, promoties en evenementen.

Contacteer Lode

Kleine Molenstraat 66
8930 Lauwe

T: +32 56 42 07 34
F: +32 56 42 07 34

info@lodelefevre.be

Maandag – vrijdag: 9:00 – 18:00
Zaterdag: 11:00 – 17:00